Johanna Lindqvist
Fysioterapeutti

Toimitilat
Vapaudenkatu 4 A 1, 15110 LAHTI

Arvoisa asiakkaamme. Käytössämme toimitiloissamme on Genanon ilmanpuhdistimia koronaviruksen torjuntaa ja ne poistavat ilmasta bakteereja ja viruksia yli 99% prosenttisesti. Toimitiloissamme hoidetaan myös koiria erillisessä hoitotilassa, mutta odotustilat ovat yhteisiä. Jos olet koirille allergeeninen, ei sinun tarvitse huolestua, koska ilmanpuhdistimet poistavat ilmasta myös eläinallergeenit.

Puhelin
+358 (0)40 418 4132

Sähköposti
kraniofysio@outlook.com

Kysy myös lahjakortteja!

Korona-aikana suosimme pankkikorttimaksuja. Käteismaksut myös mahdollisia. Laskutusasiakkaat sopimuksella.

KORONAVIRUS AJAN FYSIOTERAPIAN TURVALLINEN TOTEUTUS

Ennen ajanvarausta, tutustu myös varaushetoihimme.

Fysioterapeuttina koen edelleen olevani vastuussa etenkin hauraiden ja tartunta herkkien riskiryhmien mahdollisista virustartunnoista. Ja haluan tarjota edelleen heille mahdollisuuden turvalliseen lähivastaanottoon.

Pitkällisen faktapohjaisen harkinnan ja pohdinnan jälkeen olen päätynyt purkamaan suoja- ja turvarajoituksia siinä määrin, että toimitilaan tullessasi sinä et enää tarvitse maskia. Halutessasi saat edelleen minulta käyttöösi maskin.

Ymmärrän, että jos et kuulu riskiryhmään maskin käyttö tuntuu sinusta turhauttavalta ja epämukavalta. Olemme joutuneet elämään pandemia aikaa pitkään maskien kanssa.

Genanon tehokkaat viruksia torjuvat ilmanpuhdistajat torjuvat hengitysilmasta tehokkaasti edelleenkin koronaviruksia ja kaikkia muitakin viruksia. Ilmanlaatua voi verrata laboratorio olosuhteiden puhtauteen. Täten riskiryhmään kuuluvat asiakkaat ovat edelleen turvassa tartunnoilta.

Asiakkaiden välillä on edelleen riittävän pitkä tauko, jotta Genano kykenee puhdistamaan ja vaihtamaan koko huoneiston ilman kertaalleen ennen seuraavaa asiakasta.

Vapaus sinun omaan valintaan, että haluatko maskin käyttöösi vai et on mahdollista vain Genanon viruksia torjuvan ilmanpuhdistajien vuoksi.

Itse suojaudun lähikontaktissa edelleen maskilla, tämä on oma valintani. En halua toimia tartunnan lähteenä enkä halua tartuntaa itselleni.

Covid - 19- rokotukset ovat säilyttäneet tehonsa myös muuntuneita viruskantoja vastaan ja Suomen väestön rokotuskattavuus on hyvällä tasolla. Koronavirus on osoittautunut maailmanlaajuisesti vakavasti otettavaksi virukseksi vaikka WHO arvioi tammikuussa 2023, että korona pandemia voitaisiin julistaa päättyneeksi kesään 2023 mennessä.

WHO mainitsi myös, että vaikka pandemia on ohitse on koronavirus edelleen olemassa ja emme voi jatkaa elämää täysin samalla tavalla kuin ennen pandemiaa tai sitten emme ole oppineet mitään pandemiasta. Tämä on etenkin tärkeää huomioida riskiryhmien kanssa.

Työskentelen lähivastaanotolla päivittäin riskiryhmien parissa. Käytännössä on edelleen mahdottomuus tietää kenelle muuntunut koronavirus on hengenvaarallinen ja kenelle ei. Mielestäni vaikka koronavirus muuntuukin kaiken aikaa ja vaikuttaa vähemmän vaarallisemmalta....uusi viruskanta on silti aina aluksi arvaamaton ja siten täysi arvoitus.

Koronaviruksen muunnosten vaikuttavuudesta emme voi olla kuitenkaan tulevaisuudessa varmoja, joten turhia tartuntariskejä lähihoitotilanteissa tulee edelleen ehdottomasti välttää kaikin mahdollisin keinoin.

Genanon viruksia torjuvat ilmanpuhdistajat puhdistavat koko lähivastaanoton hengitysilman neljä kertaa tunnissa. Hengitysilma vastaa laboratorion ilmanlaatua. Ilmanpuhdistajat mahdollistavat myös riskiryhmien turvalliset lähivastaanotot.

Tervetuloa fysioterapiaan.